23. sep. 2020

Hvem kender dit inderste jeg?

Vi siger nogle gange at ingen kender os fuldt ud, ja vi vil hvis vi er ærlige faktisk tilføje at vi ikke kender os selv fuldt ud.

Men når ingen kender os selv fuldt ud, ikke engang os selv, så betyder det også, at vi må erkende, at vi ikke har kontrol over alle de valg vi træffer. Så når du og jeg skal forklare vores valg her i livet, så er det ikke altid muligt for os, at gøre fuldt ud.

Dette er ikke en udfordring jeg forventer at kunne løse, men i min tillid til Gud, så tror jeg, at dette ikke er hele sandheden. jeg tror på en skaber der kender mig fuldt ud, både de områder hvor mine handlinger og motiver er gode og opbyggelige, men også i forhold til alle mine skyggesider og usunde tilbøjeligheder.

Samtidig stoler jeg, at Gud er god og gerne vil lede mig på vejen, så derfor har jeg lyst til at sige som Kong David i Salme 139,23-24:

Udforsk mig Gud, lær mit hjerte at kende, prøv mig af og kend mine urolige tanker. Se, om min vej fører til afguder, led mig ad vejen til evigheden.

I tillid til Guds godhed, ønsker jeg at han hjælper nogle af mit hjertes motiver frem i lyset, med det formål, at skubbe min vandring igennem livet, så jeg med mine valg oftest muligt, handler i kærlighed til Gud og mennesker.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar